Fredag den 2. maj kl. 17.30 - 18.45
Musikhuset - Kammermusiksalen

”Oh Purity” er et musikalsk samarbejdsprojekt, der går langt ind i musikkens sjæl og tværs over musikkens grænser – indie-pop, rock, jazz og barokmusik -med sangeren Trinelise Væring, europæisk barokensemble m.v. Samarbejdet blev sidste år foreviget af filminstruktøren Frigge Fri til DR-TV, og efter fremvisning af filmen på SPOT vil både Væring og Fri fortælle videre om projektet og svare på spørgsmål fra salen.

Trinelise Væring: sanger, tekstforfatter, komponist, arrangør, Frigge Fri: instruktør

 

Trinelise Væring: Sanger, tekstforfatter, komponist og arrangør. Arbejder i grænselandet mellem rock, jazz og indie-pop og beskrives af anmeldere som ”en af de mest hårdnakket personlige sangskrivere” på den danske musik-scene. Trinelise Væring har ni anmelderroste cd’er på samvittigheden og går fra rollen som  jazzdiva til rocksanger. Seneste udspil er indie-pop-albummet  ”Umanérlig” fra 2011.

Frigge Fri: Frigge Fri er uddannet flerkamerainstruktør fra Den Danske Filmskole i 2013, og hun har fulgt ”Oh Purity”-projektet helt tilbage fra dets start i 2010. Frigge Fris fortællestil er fabulerende med sans for detaljen – med et ønske om at gå helt tæt på såvel mennesker som instrumenter. ”Oh Purity in Watching Landscapes” er hendes debut-film.