En jury bestående af M’era Lunas Stephan Thanscheidt, Recession Festivalens Kim Holm og The Black Cats Peter Mesnickow har netop bestemt sig for at sende det danske band Euzen til Europas største goth and industrial festival M’era Luna. Beslutningen er taget efter en stærk SPOT-aften i goth og industrial-musikkens tegn på Filuren, hvor også The Woken Trees gjorde god figur.

M’era Lunas Stephan Thanscheidt udtaler:
“…Det var en enormt svær beslutning og vi diskuterede frem og tilbage i over en time. Havde jeg stadigvæk haft to pladser på plakaten ville jeg have sat både Euzen og The Woken Trees på, men den luksus har vi desværre ikke nu hvor festivalen er så tæt på. Det er dog et positivt problem og vores danske goth/industrial samarbejde med SPOT har  bekræftet hvor godt et valg det var at grave dybere ned i den dansk goth & industrial talentmasse.

– Vi pegede i sidste ende på Euzen, da vi føler at deres udtryk og look har noget helt unikt, lige som det er et stærkt match med M’era Luna festivalens musik og mode-mæssige DNA. Vi ser frem til at præsentere dem for vores publikum i august…“

M’era Luna foregår 9.-10. august i Hildesheim.