Carsten Holm var med i går, da Reptile Youth gav Pop up koncert ved Godsbanen (Foto: Jeppe Bjørn Vejlø) 

Radiovært på P6 Beat Carsten Holm fik hørt en masse musik i går. Her er nogle af favoritterne.

Musikkenderen Carsten Holm er på SPOT Festival, og han har ud over arbejdet for P6 Beat også fået hørt lidt musik. Men hvilke navne imponerede ham så?

”Sekuoia slap rigtig godt fra sit show. Han har en fed måde at pakke sin lyd ind på, så det er både drømmende og dansende,” siger Carsten Holm.

Og så havde det en positiv indvirkning på koncerten, at man kunne mærke, at dem der var på scenen havde en fest.

”Fyrene på scenen havde en fed aften. Stemningen var positiv og varm, og publikum var helt med,” siger Carsten Holm.

Udover Sekuoia nævner Carsten Holm Electric Eye, og The Woken Trees som gode oplevelser, og så var der også en artig overraskelse.

”Det band, der hedder Fuck Art Let’s Dance, som jeg faktisk har kendt i noget tid, de havde virkelig smæk på. De har måske ikke de store sange, men de giver den virkelig god gas,” siger Carsten Holm.

I dag står der blandt andet Psyched Up Janis, Broke og Sleep Party People på Carsten Holms musik-menu, men han har også fået en enkelt anbefaling af et band, som han ikke kender.

”Jeg er blevet anbefalet Black Book Lodge, som jeg ikke kender, som skulle spille noget tung, stenet ørkenrock – nærmest lidt Black Sabbat inspireret. De spiller klokken 19.15, og der tager jeg nok hen, hvis jeg har tid,” siger han.