SPOT Film præsenterer tre filmprogrammer og en serie med særarrangementer.
Bortset fra koncerter i Den Rå Hal, Store Sal og Voxhall, er filmprogrammet gratis.
Der kan ikke bestilles billet til SPOT Film-forestillinger – pladser fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Vis tidsplan Vis pdf

Spot_The_Music
SPOT The Music-programmet er kurateret i samarbejde med CPH:DOX, som har håndplukket 10 af de mest interessante, energiske og underholdende aktuelle musikdokumentarer fra hele verden. Flere af visningerne følges op af paneldebatter med musikere og branchefolk arrangeret i samarbejde med Rytmisk Musikkonservatorium.

Spot_The_Film
SPOT The Film er festivalens hovedprogram med 12 nøje udvalgte film af de største, nye nordiske talenter inden for fiktion og dokumentar. Et stærkt felt af rørende, øjenåbnende og humoristiske film, der konkurrerer om ‘SPOT Film Prisen’ og et mentorforløb med instruktør Lone Scherfig og manuskriptforfatter Nikolaj Scherfig. Vinderen kåres søndag 4. maj i Øst for Paradis af en jury bestående af Vibeke Windeløv, Sonja Richter og Anders August.

Spot_The_Video
Musikvideoer er i stigende grad blevet en æstetisk legeplads for genrens egne auteurs og helt nye navne, der nytænker filmmediet med visuelle landvindinger og nye måder at fortælle historier med musik. Vi har trawlet internettet og resten af verden og fundet det sidste års mest innovative, smukke og udfordrende videoer. Programmet er ca. 70 minutter og består af 12 vidt forskellige videoer fra ind- og udland.

Spot_Across
Musik, film og interactive har i digitaliseringens tidsalder vokset sig endnu tættere som tre kreative søskende, der konstant finder på nye måder at lege sammen på både æstetisk og forretningsmæssigt. Det har vi samlet en række gode eksempler på under overskriften SPOT Across, der placerer sig lige i det kreative krydsfelt.

FILM KONCERT FILM

INTERACTIVE FILM

FOKUS