Inspiration: Følelser, snuskede barer og det nordiske vejr
Fredag den 2. maj kl. 22.30 - 23.30
VoxHall

Tunge, jagende elektrobeats blander sig med en stærk kvindestemme og skaber et univers, som både kan danne soundtrack til et fyldt dansegulv og til en diset morgen tilsat cigaretter og rødvin. Det er den stemning Jenny Rossander, kvinden bag Lydmor, blandt andet efterlader sit publikum med, når sangskriveren, elektropigen og sangerinden går på scenen. Lydmor kommer til SPOT med nyt materiale.

Lydmor får besøg af Bon Homme på SPOT – hvor de to koncerter vil flyde sammen til én optræden. Publikum kan her glæde sig til en ekstraordinær oplevelse. I et initiativ støttet af Shareplay Fonden har filminstruktør Jeanette Nørgaard i samarbejde med virksomheden Trib skabt en interaktiv visuel dimension til koncertoplevelsen. Dette visuelle add-on vil tage sit udgangspunktet i stemningen fra de to musikere under koncerten samt det visuelle univers fra Jeanette Nørgaards nye fiktionsprojekt ‘Crane on The Run’.

Foruden koncertoplevelsen vil publikum have mulighed for at gå på opdagelse i dette univers i en interaktiv installation, som er at finde på Festivalpladsen.

Alternativ, elektro, pop
1990
A Pile of Empty Tapes (2012)