Fredag den 2. maj kl. 09.30 - 16.30
Godsbanen - Katapult

(Lukket arrangement)

En landsdækkende konference, som sætter fokus på den aktuelle musikformidlings strømninger og tendenser set i relation til musikbibliotekernes fremtid. Konferencen byder på speedtalks om spændende musikformidlingsprojekter, en kort live-session, oplæg om fremtidens formidling på musikbiblioteket samt en workshop med mulighed for at debattere muligheder og perspektiver.

Henrik Tuxen: skribent, Gaffa, Niels Mark: hovedredaktør, Bibzoom, Christina Høier: DRs P6-redaktion, Tarani: rapduo, Morten Riis: post.doc, Institut for Æstetik og Kommunikation, leder, DIEM samt lydkunstner.

Moderator: Kristina Holgersen: sanger, komponist, tekstforfatter

Præsenteres af SPOT Festival, Bibliotekarforbundet og Bibzoom

 

Henrik Tuxen: GAFFA-skribent og ansat på Frederiksberg Bibliotek.

Niels Mark: Niels Mark er hovedredaktør på Bizoom og arbejder desuden som musikbibliotekar, musikanmelder og foredragsholder. Med podcast-serien “Ultra FM” fra 2006 er han en af Danmarks første producenter af podcast-baserede musikudsendelser.

Christina Høier: Christina er ansat i DR siden 1996. Har været vært på de fleste flader på P3 – indtil hun i 2010 lagde mikrofonen fra sig og blev redaktør. I dag er Christina redaktør for P6 BEAT, P7 MIX samt alle musikprogrammerne på P3.

Tarani: Tarani er navnet på en upcoming rapduo fra Odder i Østjylland. De holder en fest på scenen og smitter publikum med deres energiske optræden. Rimene og de spændende beats er lavet af duoen selv, hvor udtrykkene ikke begrænses til en enkelt genre. Tarani har mere at byde på end den gennemsnitlige rapgruppe. Tarani er to ordentlige bønder med planen om at blive en del af den danske musikbranche.

Morten Riis: Morten har en ph.d-grad (2012) fra Aarhus Universitet med et forskningsområde hovedsageligt omhandlende den medie-arkæologiske forskningstradition. Sidder p.t. i en postdoc-stilling ved Institut for Æstetik og Kommunikation på Aarhus Universitet og er leder af DIEM (the Danish Institute for Electronic Music) ved Det Jyske Musikkonservatorium. Udover sit akademiske arbejde er han en særdeles aktiv lydkunstner og har modtaget adskillige legater og provisioner, udgivet flere albums, spillet utallige koncerter samt udstillet lydinstallationer i Danmark, Sverige, England, Frankrig, Polen, Finland, Tyskland og Kina.

Kristina Holgersen: Sanger, komponist og tekstforfatter. Diplom i Kunst- og Kulturledelse. Har udgivet tre anmelderroste soloalbums og  turneret i Danmark, Tyskland og Letland. De seneste år har hun arbejdet i en række tværkunstneriske projekter m. bl.a. litteratur, teater og videokunst. Underviser i entreprenør-skab på Det Jyske Musikkonservatorium. Bestyrelses- og rådsmedlem: Danske Populærautorer, Dansk Rock Samråd, Levende Musik i Skolen, Aarhus Musikudvalg, tidligere rep. i Statens Kunstfond. Medlem af aftagerpanel for SMKS – Syddanske Musikkonservatorium og Skuespillerskole.