Malaco sørger for mundgodter og SPOT sørger for lydgodterne til årets Dayparty

Af Emil Staulund Larsen

Var du vild i går, men syg i dag? Har du sød tand, der mangler at blive tilfredsstillet? Kunne du tænke dig at høre SPOT-aktuelle navne i det fri? Så kom til SPOT Festivals Dayparty på SPOT Royal scenen – helt gratis!

Igen i år er årets Dayparty på SPOT Festival arrangeret Music Managerment studerende fra Rytmisk Konservatorium i København. De byder i samarbejde med Malaco på masser af god musik, afslapning og ikke mindst lørdags slik.

Der er nemlig 1500 slikposer til de fremmødte – eller omtrent 150 kg konfekt, stænger og vingummier. Oveni alle de søde sager, så kommer blandt andet Kill J, Farao og League of Extraordinary Gentlemen og byder op til musik og dans.

Det er lørdag, og vi skal hygge os

Emil Sørensen er en af de syv studerende fra Rytmisk Konservatorium i København, der står bag årets Dayparty. Hygge er særligt i fokus for eventen, og hertil var Malaco en naturlig samarbejder.

”Det skal være hyggeligt, og vi skal ud og møde hinanden. Det er derfor fedt, det foregår i et gratis område og med gratis godter,” siger Emil Sørensen.

Emil Sørensen håber, at der vil komme 500-600 besøgende forbi officerpladsen og deltage i festlighederne. I løbet af eventen vil Mont Oliver (DK), Spillemændene (DK), Sekuoia (DK), Kill J (DK), Farao (NO) og League og Extraordinary Gentlemen (US/DK) optræde.