Køb din billet til SPOT – Music – Film – Interactive i dag.

Få billet til SPOT Festivals musikprogram fredag 2.- lørdag 3. maj, der er spækket med de navne, der tegner den danske og nordiske scene netop nu. Og få adgang til SPOT FILM, som foregår fredag 2.- søndag 4. maj. For branchefolk er der også mulighed for at få billet til SPOT Interactive 1. maj.

Alt billetsalg sker i gennem vores billetpartner www.billetnet.dk.

Billetter til SPOT Festival kan købes i fysisk salg i SCC, Godsbanen og i haven foran Musikhuset Aarhus. Billetpris er samme som ved online-køb (også med gebyr).

Billetter til branche

SPOT INTERACTIVE 1. maj 1245,- kr +gebyr

Gælder til Interactive-konferecen torsdag 1. maj. VIGTIGT!!! Kun for branchegæster, kræver akkreditering – udfyld blanket på www.spotfestival.dk/vip

Køb billet

 

***VIGTIGT*** SPOT Festivalens scener har alle begrænset kapacitet. Det tilrådes derfor, at man møder op i god tid før koncertstart, hvis man vil være sikker på at få adgang til koncerterne. Størstedelen af scenerne på festivalen er indendørs scener, en stor del er indrettet med siddepladser og næsten alle er handicap-venligt udformet. Vær opmærksom på, at festivalen er gæst på byens forskellige spillesteder og kulturhuse, og at der derfor kan være forskellige regler omkring rygning og drikkevarer på festivalens forskellige scener. Tjek skiltningen på det enkelte sted for regler og informationer.