At sætte sig i en andens sted får en helt ny betydning i den anmelderroste, interaktive film, ‘Skammekrogen’. Iført et par virtuelle briller, skifter du pludselig identitet til et helt andet menneske, som befinder sig midt i et højspændt familiedrama. Du har ikke direkte indflydelse på handlingen, men ved at opleve den gennem en af karaktererne og fysisk tage del i middagen bliver ‘Skammekrogen’ til en filmoplevelse, du næppe har prøvet før.

Forestillingen benytter sig af virtual reality teknologien, Oculus Rift, en slags ansigtsmaske, der skaber en følelse af selv at være en del af den virkelighed, der præsenteres på skærmen.

Politiken gav ‘Skammekrogen’ 5 ud af 6 hjerter og beskriver filmen som et “eksperiment med dobbeltidentitet, der efterlader gæsterne med fuldkommen nye erfaringer i kroppen”.

Læs mere her.

 

Sådan deltager du i Skammekrogen
Ønsker du at prøve Skammekrogen, er det blot at kigge forbi installationen på Godsbanen og booke en tid hos de værter, der er til stede ved installationen fredag den 2.maj i tidsrummet 16-21. En ny session afvikles hver halve time.

Skammekrogen kan også prøves under SPOT Interactive Conference den 1.maj kl. 10.45-18.15 samt lørdag den 3.maj i tidsrummet kl. 15-20.

 

Artist talk
Lørdag kl. 17.30 i Remisen er der desuden artist talk med folkene bag Skammekrogen, instruktør Johan Knattrup Jensen og producer Mads Damsbo, i samtale med Matthias Poulsen fra Play Consulting.