Stine Bramsen skabte publikumsjubel med sit soloprojekt

Stine Bramsen var en længe ventet dame. Allerede længe før dørene til Musikhusets lille sal blev åbnet, stod publikumsgæsterne linet op i den længste kø, denne festivalsskribent endnu har spottet.

Stemningen i salen var høj af forventningensglæde, da koncertgængerne fyldte pladserne ud. En enkelt fyr kom spurtende ind med ølånde og high-fives til hele den forreste række.

Og så kom hun ind. I sylespidse stiletter, glimmer og glitter fra top til tå og en lille bule under blusen, der afslører, at den unge sangerinde venter en mini-Bramsen.

Rytmen fangede publikum
Det fleste koncertgængere kender sikkert et eller flere af de store hits, som Stine Bramsen har skabt i samspil med bandet Alphabeat, men også sangerindens nye solo-materiale lod til at gå rent ind hos festivalsfolket.

Med fuld kraft på instrumenterne og tempoet fik Solo-Stine hurtigt tændt op under de fremmødte, og var koncerten ikke blevet sat i en sal fyldt af stolerækker, havde publikum sandsynligvis kastet sig ud en fællesdans.

I stedet måtte Stine Bramsen danse alene på scenen, men det var intet problem. Den petite sangerinde synes at have beatet plantet i sig, helt ind til knoglerne og bevægede sig rytmisk og let henover scenen.

Til sidst smittede rytmen tilsyneladende af på publikum, og da frøken Bramsen rundede af med sit nye solohit “prototypical”, sprang salen op af stolene og sluttede sig til hende som et stort beat.