Der bliver ikke noget ‘Trouble is’ eller ‘Into You’ ved Turboweekends koncert i aften.

Et veletableret navn som Turboweekend med et trofast publikum ved, at selv hvis en koncert ikke helt kører på skinner, så kan man altid grave dybt i arkivet og hive et monster-hit frem til at få stemningen op på kogepunktet. Men sådan bliver Turboweekends koncert på SPOT Festival ikke.

”Vi kommer til at spille otte numre i alt, og det er alle sammen nye numre. Det er helt klart nervepirrende. Det er lidt ligesom at spille vores allerførste koncert nogensinde igen,” siger drengene fra Turboweekend.

De er kommet til SPOT Festival med masser af nerver på, for at præsentere otte numre, der har potentialet til at komme med på deres kommende album.

Det nye album har en mørkere klang

Bandet lover, at albummet vil skille sig ud fra deres øvrige udgivelser, særligt ved at være lidt mindre muntert.

”Det er en anden energi. Der er mange af numrene, der er mere tunge i det, og der er overordnet kommet en lidt mørkere klang på det hele. Det er mere dystert, uden at det skal forstås negativt,” siger bandet.

De nye numre er også grunden til, at Turboweekend overhovedet er at finde på SPOT Festival – for de er jo som bekendt et allerede etableret navn på den danske musikscene.

”Det ville være meningsløst for os at spille gamle numre på SPOT. Vi er her for at spille det nye, og det er det, der kan retfærdiggøre, at vi spiller på SPOT. Men vi er sindssygt spændte på, hvordan det bliver modtaget,” siger forsanger Silas Bjerregaard.

Pressefoto, copyright