MED VIDEO: Otte år efter sin debut på SPOT Festival slog Mads Langer benene væk under hele Store Sal i Musikhuset. Alene på scenen tryllebandt han med hans kraftfulde stemme.

Til tonerne af Fact Fiction træder Mads Langer ud foran mikrofonen og bruger kun sine lungers fulde kraft til at lade sin stemme lyde over hele Store Sal. Han proklamerer, at nu skal vi en tur hjem i hans egen stue.

Publikum er tryllebundet og musestille. Et magisk øjeblik er i gang på Spot Festival, og Mads Langer modtager stående bifald.

Men vi spoler lige tiden 45 minutter tilbage. Her startede Mads Langer sin koncert for en helt fyldt Store Sal. På scenen havde han 3 guitarer og ét piano, og igennem hans optræden fik han leget med dem alle. Især på pianoet fik han gåsehuden tryllet frem på publikums arme.

Langer bød både på nostalgi og nye hits

Blandt de udvalgte numre var både nye og gamle. Gravity bragte nostalgi, mens de nyeste fans kunne synge med på hittet Heartquake. Mads Langer udelod dog nogle af de populære hits som Elephant og You’re Not Alone, men publikum manglede dem langt fra.

Mads Langer var til stede hele koncerten igennem med små sjove anekdoter og masser af overskud til at få publikum til at grine.

Med Fact Fiction sluttede han magisk af, og der er ingen tvivl om, at gåsehuden vil blive siddende i et par timer. Når de, der var så heldige at opleve koncerten, tænker tilbage, vil de uden tvivl huske tilbage på den stemme, der kunne fylde Store Sal helt uden mikrofon.

FOTO: Maria Amme

SE VIDEO FRA KONCERTEN