Lyd, bas og pink dansende dukker var nogle af ingredienserne, da Lucy Love gik på scenen lørdag aften på SPOT. Selv var sangerinden klædt i rødt og klar til fest

Som det første træder to dukkeklædte dansere med store pink parykker ind på scenen. De stiller sig ved kanten af scenen. Derefter dukker hende, publikum har ventet på op. Lucy Love iklædt rød kappe.

Og hun var klar til fest. Publikum blev hurtigt inviteret med i et større elektronisk event med lys, dans og – ikke mindst – bas.

Musikken var en blanding af de gamle kendinge og mere nye numre fra det tredje studiealbum ”Desperate Days of Dynamite,” som udkom i efteråret 2013.

”Det er fandeme en fest at have jer som publikum”

Selvom gulvet ved scenen i Scandinavien ikke var fyldt, blev det udnyttet til fulde af et dansende publikum, der særligt gik amok, da sangen ”Daddy Was A DJ” kom. Dette var sangerinden selv meget benovet over.

”Fuck, det, synes jeg, var fedt! Det må jeg fandeme sige. Det er fandeme en fest at have jer som publikum. Det må jeg sige,” lød det, før bassen igen overtog.

Og publikum lod også til at være godt tilfredse med sangerinden, som både bød på sang, dans, håndtegn og ansigtsmaling. Hvor hun selv havde stjerner på kinden, var hendes trommeslagerens pande klædt med et kors.

Lucy havde gaver med til de bedste publikummer

Og hun kunne have fortsat til den lyse morgen. Men dette var desværre ikke en mulighed på grund af SPOT’s regler, lød det fra hende, da sidste nummer skulle spilles.

Til gengæld havde Lucy Love en lille overraskelse med til publikum. En gave faktisk. For dem, der ved koncertens sidste nummer gav den mest gas, fik t-shirt af sangeringen, som derefter begyndte på et remix af nummeret “No V.I.P.”

Om det var nummeret selv eller muligheden for en gave, der lokkede, så lykkedes det i hvert fald Lucy Love at afslutte sin koncert på scenen i Scandinavien med en fest.