To Mercedes transportere er omdannet til Film- og Stereobus og er klar til at give oplevelser til SPOT gæsterne

Af Emil Staulund Larsen

At SPOT Festival er mere end blot livemusik er kendt af de fleste. I år har Mercedes og Hi-Fi Klubben bygget to særligt indrettet transportere, der nu kan give festivalgængerne unikke film og lydoplevelser.

”Hi-Fi Klubben vil gerne støtte livemusikken og vi vil gerne give oplevelser til vores gæster,” siger Simon Kirk fra Hi-Fi Klubben, som står og passer de to små ’busser’.

I filmbussen kan du se blandt andet blockbusterne Hellboy og 2012, men også koncertmusik med SPOT artister i fokus. I stereobussen kan du høre musik i allerhøjeste kvalitet. Oplevelsesbusserne er udstyret med gear for henholdsvis 35.000 og 25.000 kr.

Ikke sidste besøg på SPOT    

Det blev først besluttet kort forinden festivalen, at Mercedes og Hi-Fi Klubben ville sætte biograf- og stereobusser frem på festivalen. Det er en beslutning, som Hi-Fi Klubben er glad for at have truffet.

”Folk har været meget nysgerrige og har givet meget positiv respons. Det bliver derfor ikke sidste gang, at vi sætter busserne frem på en festival, og det er nok ikke sidste gang vi besøger SPOT Festival,” siger Simon Kirk