Det aarhusianske band Keep Camping får travlt til SPOT Festival. Tre gange i alt optræder de, dels med P3s Karrierekanonen, dels med premieren på Julia, en blanding mellem film og koncert, hvor bandet spiller soundtracket live til filmen.

”Vi har et kompakt, men fantastisk SPOT-program, som vi ikke kunne ønske os bedre! Lige nu arbejder vi på højtryk på at alt på plads til filmkoncerten Julia, som har premiere fredag aften. Lørdag har vi KarriereKanonen showcase i Filuren, og søndag aften spiller vi filmkoncerten i afkortet version i Øst for Paradis,” siger frontfigur i Keep Camping, Mikkel Møl.

Bandet barsler med albumdebuten ‘Transport’ senere på året og håber SPOT kan øge opmærksomheden.

”Vi håber at få præsenteret den spændvidde, Keep Camping besidder, for både branche og publikum. Og så håber vi selvfølgelig, at vi fortsat er en del af KarriereKanonen efter SPOT frem mod Smukfest 2014.”

I sync med sig selv
Kortfilmen Julia udspringer af bandets sange, der danner soundtracket til filmen. Under visningen spiller bandet soundtracket live, hvilket bliver en særlig udfordring:

”Der er nogle enkelte steder i filmen, hvor vi ser bandet spille, og her skal vi selvfølgelig være fuldstændig i sync med billederne. Det giver en lidt anden spænding, end til en normal live koncert”, siger Mikkel Møl.

Om han og resten af bandet kommer i sync med sig selv vil vise sig fredag aften kl. 22, når filmkoncerten har premiere på Godsbanens Åbne Scene.

Indtil da kan du se en teaser for filmen på Berlin-musikbloggen NBHAP, som også har Keep Camping blandt årets bedste SPOT-tips. Se teaseren her.