SPOT Festival bliver i år en dag længere og afslutter med manér om søndagen, når Øst for Paradis og Culture Works forvandler hele biografen og åbner dørene for et tilbagelænet dayparty med masser af gode film, kreative tiltag og en håndfuld akustiske solokoncerter med Chorus Grant, Mads Björn, S. Westmark og Ida Wenøe. Det hele er gratis, og man må gerne tage sine tømmermænd med.

Søndag den. 4. maj starter en ny og forhåbentlig lang tradition på SPOT. Festivalen er gået sammen med kulturentreprenørerne i Culture Works og biografen Øst for Paradis om at sætte et hyggeligt og formfuldendt punktum for SPOT 2014. I løbet af dagen kan du se eller gense alle festivalens film og høre SPOT-aktuelle kunstnere som Chorus Grant, Mads Björn, Blue Van-forsanger S. Westmark og Ida Wenøe fra Boho Dancer i akustiske solokoncerter. Dørene åbner fra kl. 14.00 og lukker ikke, før aarhusianske Ankah har spillet afslutningskoncert i gården.

Bag konceptet for dagen står Culture Works, som har fået frie hænder til at skabe den rette stemning og ramme.

“Vi glæder os enormt meget til at præsentere et forandret Øst for Paradis, hvor vi vil inddrage hele “boligblokken” og skabe en unik helhedsoplevelse i bedste dayparty-stil, der vil behage de tømmermændsramte og overraske de kulturelt sultne,” lyder det fra Adrian Fey fra Culture Works.

Aftenen byder også på et film award show for inviterede gæster, hvor SPOT Film, som er navnet på SPOTs filmprogram, uddeler to priser – en dansk talentpris og den nordiske hovedpris. Læs mere om priserne her.

SPOT-finalen har fri entré og finder sted søndag den. 4. maj i Øst for Paradis fra kl. 14. Tilmeld dig her.