Efter 160 koncerter, 60 filmvisninger og en interactive konference, kunne man synes, det var nok. Men SPOT har gemt et es i ærmet. Søndag lander festen blødt i Øst for Paradis med masser af film og solokoncerter med bl.a. Chorus Grant og Mads Björn.

Efter tre dage med et rekordstort line-up af showcase-koncerter, film og seminarer flytter SPOT ned i et til lejligheden fuldt forvandlet Øst for Paradis. Søndag fra kl. 14 kan man se eller gense hele SPOT Film-programmet med blandt andre musikfilmene om The National og The Stone Roses eller slå sig ned i foyeren til fire akustiske solokoncerter med Chorus Grant, Mads Björn, S. Westmark (Blue Van) og Ida Wenøe (Boho Dancer).

Det er kulturmagerne i Culture Works, som har fået frie hænder til at skabe rammerne:

“Vi vil inddrage hele “boligblokken” og skabe en unik helhedsoplevelse i bedste dayparty-stil, der vil behage de tømmermændsramte og overraske de kulturelt sultne,” lyder det fra Adrian Fey fra Culture Works.

Det er ikke slut før den unge dame synger
Side om side med film og koncerter er der DJ-scene, chill-out områder i biografens gård og nye foyer, lækker mad og andre kreative tiltag. Om aftenen er der filmprisuddeling for særligt inviterede, og til slut sætter den unge aarhusianske soul-sangerinde Ankah endeligt punktum for SPOT 2014 med hendes afslutningskoncert i biografens gård.

Hele arrangementet er gratis og adgang til filmvisningerne foregår efter først-til-mølle-princippet. 

Se hele søndagsprogrammet her eller følg med på Facebook her.