Fredag den 2. maj kl. 18.00 - 18.40
GAFFA Venue (gratis område)

GAFFAs Henrik Tuxen laver et lille live-interview med de inviterede kunstnere, hvor de også giver en række (semi)akustiske live-numre. Bagefter får publikum naturligvis mulighed for at stille deres egne spørgsmål. Til sidst vil der være mulighed for at møde artisterne, få en snak, en autograf og et billede.

Retro-rockerne fra Brønderslev, The Blue Van, blev af den toneangivende musikkritiker David Fricke fra amerikanske Rolling Stone Magazine prist til et mindre gennembrud i starte af 00’erne. Siden har de haft god vind i sejlene i ind- og udland og har blandt andet hittet med sange som “Man Up”, “Silly Boy” og “Would You Change Your Life?”. Senest er forsanger Steffen Westmark sprunget ud som crooner på soloalbummet “Deserter”.

GAFFA Library Sessions har siden september har kørt på Biblioteket Frederiksberg og rykker i anledningen af SPOT Festival til GAFFA Scenen ved Musikhuset. Tidligere har GAFFA Library Sessions sat Tim Christensen, Agnes Obel, Kira Skov, Hymns From Nineveh, Oh Land, Rasmus Walter og Fallulah stævne.