Musik, film og mode har altid været flettet tæt sammen. Det bliver det også på SPOT, hvor det unge østjyske modehus Vito klæder festivalens frivillige ordentlig på, samtidig med at de vil inddrage festivalens gæster.

Ved hjælp af medarbejder t-shirts og stilfulde out-fits, vil Vito sammen med de frivillige pryde festivalsbilledet med deres særprægede og stilrene look.

Mai_Troeje2Med udgangspunkt i den skandinaviske designstil, har Vito på kun fire år formået at slå igennem med salg over det meste af Europa, Nordamerika og Mellemøsten, men har aldrig forladt de østjyske rødder.

– Vi synes, det er vigtigt at styrke det lokale kreative miljø, og at vi kan støtte hinanden i at skabe et lokalt kunstnerisk forum. For os er samarbejdet med SPOT netop dette; at tage aktiv del i og at fremme mode og kultur i Østjylland. Printet på årets SPOT T-shirt er derfor også lavet i samarbejde med et hold lokale Aarhus-grafikere, fortæller Maja Trolle fra Vito.

Ikke kun for frivillige
De vil dog ikke kun være til pynt, for med en række sjove events i samarbejde med musikbrandingbureauet KnowTheirName, SPOT Festival og vores frivillige, vil Vito’s tøj samtidig indgå i en række tiltag og konkurrencer, som vil inddrage festivalpublikummet. Præcist hvordan, vil der følge mere info om op til festivalen.

Kom og bliv en aktiv del af det hele, vi har brug for frivillige på mange fronter.

Bliv Frivillig

Vito